Historie

En gammel Opel Kadett, en bunke reklameflyere og en stor lyst til at være selvstændig. Det var, hvad Frank Broen startede ud med, da Broen-El så dagens lys i 2001.

Efter en karriere i en international el- og energivirksomhed med mange rejser og lange arbejdsdage, satsede Frank Broen nemlig på en karriere tættere på familien og nærområdet.

Til at begynde med blev firmaet udelukkende tegnet af ham selv, men efterhånden som opgaverne begyndte at rulle ind, blev der ansat en mand mere. Og sådan er det gået slag i slag frem til i dag, hvor Broen-El både har elektrikere, køleteknikere og energivejledere ansat.

Og det er Frank Broen godt tilfreds med. Ambitionen er nemlig ikke at udvide væsentligt, for det er vigtigt for ham, at firmaet har en størrelse, hvor alle kender hinanden godt og fungerer sammen. Socialt ansvar er også en væsentlig faktor og Broen-El har blandt andet et samarbejde med Ringsted Ungdomsskole om praktik.

Lige siden begyndelsen har kunderne været en blanding af private, boligselskaber og virksomheder, og den kombination passer godt til Broen-El, fordi det sikrer faglige udfordringer for de ansatte samt et højt teknisk niveau for kunderne.

Uanset hvem kunden er, lægger Frank Broen stor vægt på, at han og alle de øvrige ansatte optræder troværdigt og ordentligt. Og de mange langvarige og tætte relationer vidner om, at kunderne sætter pris på den indstilling.

Autoriseret el.installatør Godkendelse Kvalitetsledelsessystem KMO
Broen-el Facebook

BROEN-EL · Langagervej 36, port 5 · 4100 Ringsted · 56 38 16 04 · info@broen-el.dk

Copyright © 2019 LIST Kommunikation