Information

BROEN-EL er igen kvalitetsgodkendt.

Se kvalitetsrapporten →Daikin varmepumper

Vi har fornøjelsen at forhandle de meget anerkendte kvalitetsvarmepumper fra Daikin, der forbedrer indeklimaet og giver markante besparelser på varmeøkonomien.

Se Daikin brochuren →Persondata

For at kunne yde elektroteknisk bistand er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle. Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse dem. Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige.

Læs mere her →

Standardvilkår og forbehold

Læs her for private →
Læs her for erhverv →

Broen-El i magasin

Hos Broen-El er vi ikke bange for at prøve noget nyt! Slet ikke hvis det er noget, der gør hverdagen lettere.

For nylig har vi investeret i systemet Elma Toolcheck, som blandt andet hjælper os med at holde styr på vores værktøj, så det ikke bliver forlagt eller glemt på byggepladserne. Vi har allerede rigtig gode erfaringer med systemet, og dem kan andre nu få glæde af.

Frank Broen er nemlig blevet interviewet til magasinet ”Instrument News”, som udgives af Elma Instruments. I magasinet fortæller Frank Broen om, hvordan systemet fungerer, og om hvordan Broen-El benytter det i hverdagen.

Læs artiklen her
Autoriseret el.installatør Godkendelse Kvalitetsledelsessystem KMO
Broen-el Facebook

BROEN-EL · Langagervej 36, port 5 · 4100 Ringsted · 56 38 16 04 · info@broen-el.dk

Copyright © 2019 LIST Kommunikation