El Installatør Ringsted

Mangler du en el installatør i Ringsted til at hjælpe dig, i dit hjem? En god belysning har stor betydning for alle rum. Det kan bestemme stemningen, arbejdet og kreativiteten. Broen-El hjælper både private og erhverv med deres belysning.

Belysning er vigtigt for rummets karakter og stemning!

Lys giver rummet karakter og skaber stemning, og det er en vigtig faktor for, om vi trives derhjemme og på jobbet. 

Hos Broen-El har vi mange års erfaring med belysning og elektriske installationer, og vi udfører alt fra udskiftning af stikkontakter og opsætning af lamper til rådgivning og planlægning i forbindelse med om- og tilbygninger.

Som din elektriker i Ringsted og omegn, tilbyder vi gode løsninger der er tilpasset dine behov! Er du for eksempel i tvivl om dine el-installationer er lovlige eller hensigtsmæssige, kan vi gennemgå al husets el ved et bolig el-tjek. Her får du gode, konkrete bud på, hvor der er penge at spare – og hvis der er fejl, udbedrer vi dem selvfølgelig.

Vi kan også hjælpe dig med at installere tænd/sluk-mekanismer i f.eks. indkørslen, så du sparer på energien samtidig med, at din tryghed og sikkerhed er i top.

Kontakt din el installatør i Ringsted i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Broen-El, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.