El installation Ringsted
Om Broen-el

Som din specialist indenfor el installation i Ringsted og omegn, udføre vi professionelt arbejde inden for alle typer af el-opgaver samt energivenlige varmeløsninger.

Vi tilbyder alt inden for el-installationer

Broen-El er eksperter i el og energi, og vi udfører alle opgaver – store som små. Vi servicerer private, virksomheder og boligselskaber primært på Midtsjælland.

Som autoriseret el-installatør sørger vi for både etablering, renovering og servicering af el-installationer og løser desuden en bred vifte af andre opgaver, som eksempelvis alarm og sikring, datanetværk, telefon- og antenneinstallation, højspændingsopgaver og intelligente bygningsinstallationer. Vi påtager os også grave- og entreprenøropgaver.

El-installationer

Vi har mange års erfaring med elektriske installationer og står klar til at udføre alle slags opgaver.

Varmeløsninger

Du kan bl.a. spare over 50% på din varmeregning med en ny, energirigtig varmepumpe til dit hjem.

Serviceaftale

Med serviceaftalen får du et hovedeftersyn af dit anlæg, hvor alle eventuelle fejl udbedres.

Få et tilbud

Kontakt os gerne i dag for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig inden for alt med el og energi!

El Installation i Ringsted med kunden i fokus

Energi til mere
Broen-El er desuden specialiseret i rådgivning, installation og servicering af energivenlige løsninger som solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde med henblik på at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Kvalitet og garanti
Vores arbejde er dækket af el-branchens kvalitetssikringssystem SKS, der kan sammenlignes med en ISO-certificering. Som medlem af brancheforeningen TEKNIQ er vi omfattet af branchens garantiordning.

Photo of Electrician peeling off insulation from wires - closeup on hands and pliers. electrician binding copper wires together and sealing them with insulation stripe. Man mounting the wires into electrical wall fixture or socket - closeup on hands and pliers.

Vores historie

En gammel Opel Kadett, en bunke reklameflyere og en stor lyst til at være selvstændig. Det var, hvad Frank Broen startede ud med, da Broen-El så dagens lys i 2001. 

Efter en karriere i en international el- og energivirksomhed med mange rejser og lange arbejdsdage, satsede Frank Broen nemlig på en karriere tættere på familien og nærområdet.

Til at begynde med blev firmaet udelukkende tegnet af ham selv, men efterhånden som opgaverne begyndte at rulle ind, blev der ansat en mand mere. Sådan er det gået slag i slag frem til i dag, hvor Broen-El både har elektrikere, køleteknikere og energivejledere ansat.

Og det er Frank Broen godt tilfreds med! Ambitionen er nemlig ikke at udvide væsentligt, for det er vigtigt for ham, at firmaet har en størrelse, hvor alle kender hinanden godt og fungerer sammen. Socialt ansvar er også en væsentlig faktor, og Broen-El har blandt andet et samarbejde med Ringsted Ungdomsskole om praktik.

Lige siden begyndelsen har kunderne været en blanding af private, boligselskaber og virksomheder, og den kombination passer godt til Broen-El, fordi det sikrer faglige udfordringer for de ansatte samt et højt teknisk niveau for kunderne.

Uanset hvem kunden er, lægger Frank Broen stor vægt på, at han og alle de øvrige ansatte optræder troværdigt og ordentligt. De mange langvarige og tætte relationer vidner også om, at kunderne sætter pris på den indstilling.

Lad os hjælpe dig med dine el installationer i Ringsted og omegn!

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Broen-El, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.