Varmepumpe Ringsted

Skru ned for varmeregningen, og få optimeret din varmepumpe i Ringsted nu! Med en varmepumpe kan du sørge for at få en billigere el regning samt bedre indeklima.  

Spar penge med en varmepumpe

Vil du spare over 50% på din varmeregning? Så bør du overveje at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en ny energirigtig varmepumpe i Ringsted.

En varmepumpe udnytter den naturlige energi, der omgiver os, og det er en rigtig god forretning for miljøet og din pengepung.

Udover kontante besparelser på varmeregningen er din investering nemlig tjent hjem igen på ganske få år.

Kvalitetsbevidst varmepumpe med Tysk grundighed

Hos Broen-El forhandler vi kvalitetsvarmepumper fra tyske Stiebel Eltron. Det er din garanti for høj effektivitet, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Stiebel Eltron har mere end 30 års erfaring inden for vedvarende energi, og deres anlæg er støjsvage og stort set vedligeholdelsesfrie. Alt efter din boligs størrelse koster et varmepumpeanlæg omkring 90.000-120.000 kr.

Tilskud til din varmepumpe i Ringsted og omegn

Med til regnestykket hører, at du kan opnå forskellige tilskud. Som privat har du tre tilskudsmuligheder:

  • Håndværkerfradrag
  • Tilskud til installation fra energiselskabet
  • Reduktion i el-prisen

Nedbring din varmeregning med en varmepumpe i Ringsted og omegn! Kontakt os på tlf. 56 38 16 04 og få et tilbud på et varmepumpeanlæg og spar 50% på varmeregningen.

Ønsker du en varmepumpe i Ringsted? Så ring i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Broen-El, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.