Finansiering

Få finansieret dine projekter

Finansiering

Hvad enten du har besluttet dig for at investere i større eller mindre projekt, kan Broen-El tilbyde at hjælpe dig med finansieringen.

Står du eksempelvis over for at skulle udskifte dit gamle oliefyr med et topmoderne, energivenligt varmepumpeanlæg, klarer vi ikke alene projektering og installering, men kan også være behjælpelige med at finansiere dit projekt.

Vi har nemlig indgået et samarbejde med Ikano Bank, så du nemt og hurtigt kan låne penge til alt fra alarmudstyr til energibesparende anlæg. Ikano Bank udspringer af IKEA -familien og er grundlagt af Ingvar Kamprad i 1978.

Når du har besluttet dig for et projekt, kan du ansøge direkte om lånet. Du skal bare huske at vise gyldig dansk billedlegitimation (f.eks. kørekort eller pas) sammen med adresselegitimation (sundhed/sygesikringskort).

Lån op til 40.000 kr.
Vil du låne op til 40.000 kr., kan du vælge et Her & Nu Lavrente-lån. 

Lån over 40.000 kr.
Ønsker du at låne over 40.000 kr., skal du ansøge om dit lån.

Hør mere om vores finansiering

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Broen-El, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.