Energi & Kølefirma i Ringsted

Som dit kølefirma i Ringsted kan vi hurtigt hjælpe din virksomhed eller bolig med energibesparelser og indeklimaforbedringer.

Energi og indeklima

Broen-El er leveringsdygtige i energirigtige løsninger til virksomheden. Vores ekspertise ligger særligt inden for solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg.

Vi kan hjælpe med at kortlægge, hvordan virksomhedens energiforbrug kan sænkes, og hvordan mere energirigtige løsninger kan implementeres. En af de helt store energisyndere er virksomhedens el-forbrug, men det kan der gøres noget ved.

Lad Broen-El foretage målinger af virksomhedens forskellige el-slugere, og ud fra dem kan vi foreslå diverse ændringer, som både kan medføre energibesparelser, men også indeklimaforbedringer.

I forhold til indeklima tilbyder vi desuden klimaanlæg, aircondition og ventilatorer, som alle kan forbedre virksomhedens indeklima. 

Ring til dit lokale kølefirma i Ringsted i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Broen-El, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.